Så här gör du

 

Hemtjänst

Ditt beslut om hemtjänst från din handläggare på kommunen ger dig möjlighet att välja den utförare du själv vill. Det går att välja kommunens egna hemtjänstgrupper eller en av de utförare kommunen har auktoriserat, däribland CogniCare. När du har bestämt dig för att anlita oss så meddelar du det till din handläggare och därefter så tar vi direkt kontakt med dig och startar vårt uppdrag hos dig. Om du önskar kan vi kostnadsfritt ombesörja kontakten med din handläggare.

 

Coachning

Beslut om stöd och hjälp i form av coachning kan du få via socialtjänsten i din kommun. Insatsen beviljas enligt Socialtjänstlagen.

 

Vi berättar gärna mer

Tveka inte att slå oss en signal! Vi kommer gärna hem till dig, lyssnar på dina behov och önskemål och berättar hur vi på bästa sätt kan utföra den hemtjänst eller individuellt anpassade insatser som du vill ha.
Kontakta oss

 

 

 

CogniCare

CogniCare är ett vård- och omsorgsföretag som kan hjälpa dig som drabbats av någon form av funktionsnedsättning. Vi erbjuder hemtjänst, ledsagning, boendestöd och personlig assistans utformat efter dina behov och önskemål.

Läs mer om vår verksamhet i länkarna ovanför.
Och tveka inte att ta kontakt med oss om du undrar över något!

Kontakta oss

Besöksadress: 
Umestan Företagspark, Hus 6
904 22 Umeå

Faktureringsadress:
Umeå företagspark 3
903 47 Umeå

Telefon: 090-13 91 40
E-post: info@cognicare.se

Sociala Medier