Våra tjänster

 

Hemtjänst på dina villkor

Du har rätt att välja vilken utförare inom hemtjänst du själv vill ha. Anlitar du oss, kan du räkna med personal som ger dig mycket uppmärksamhet och omtanke. Vi är kända för att snabbt kunna sätt oss in i kundens situation och att fokusera på de behov du som kund har just nu. Tillsammans arbetar vi för att ge dig trygghet, omtanke och stöd.

 

Coachning

Cognicare coachning stöttar dig att hitta fram till en fungerande vardag. Vi blir en aktiv del i ditt nätverk och tillsammans med dig tar vi fram rutiner och strukturer som gör vardagen lättare att leva.

Vi finns till för dig när du behöver det, på dagar, kvällar och helger – både när du är hemma eller ute på någon sysselsättning.

Tillsammans med dig kan din coach skapa en god samverkan med skolan, arbetsplatsen, sjukvården, psykiatrin, habiliteringen eller kommunen – stödet är individuellt anpassat och målet är att du ska få en ökad självständighet.

 

Stödet kan innebära

- få struktur och rutiner i vardagen
- handla mat och laga mat
- ordning och struktur i hemmet
- få en fungerande dygnsrytm
- stöd på jobbet eller att söka jobb
- hitta en aktiv och givande fritid

Behoven och önskan om stöd och hjälp kan vara olika från person till person, våra coacher arbetar i nära samarbete med dig för att göra din vardag lättare att hantera.

Vägen till oss går via kommunens handläggare och insatsen beviljas enligt Socialtjänstlagen.

 

Tilläggstjänster som du kan köpa

- Fönsterputsning och storstädning
- Gräsklippning
- Mindre reparationsarbeten
- Snöskottning
- Matlagning

Boka in ett möte Vi kan arbeta i det lilla eller ta fullt ansvar för din hemtjänst, ledsagning, boendestöd eller personliga assistans. Våra medarbetare är kunniga och engagerade så vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd. Var inte rädd för att tala om hur du vill ha det! Så långt det är möjligt försöker vi ordna det. För oss är det viktigt att du känner dig nöjd och trygg.

Kontakta oss så diskuterar vi igenom dina önskemål.
Tycker du sedan att våra lösningar känns rätt för dig, hjälper vi dig med de myndighetskontakter som behövs.

Ring oss på 090-13 91 40 så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig!

CogniCare

CogniCare är ett vård- och omsorgsföretag som kan hjälpa dig som drabbats av någon form av funktionsnedsättning. Vi erbjuder hemtjänst, ledsagning, boendestöd och personlig assistans utformat efter dina behov och önskemål.

Läs mer om vår verksamhet i länkarna ovanför.
Och tveka inte att ta kontakt med oss om du undrar över något!

Kontakta oss

Besöksadress: 
Umestan Företagspark, Hus 6
904 22 Umeå

Faktureringsadress:
Umeå företagspark 3
903 47 Umeå

Telefon: 090-13 91 40
E-post: info@cognicare.se

Sociala Medier